zondag 11 december 2016

Nieuwe commissie op school: De enquêtecommissie

Voor wie al eens op de nieuwe site is geweest, heeft misschien al gezien dat er meerdere enquêtes zijn bij de reizen en feesten. Maar wie zit hier nou achter?

Ik, Lucas van de Weijer, ben de voorzitter, en de oprichter van de enquêtecommissie. Wat wij doen is het ontwerpen en publiceren van de enquête en uiteindelijk het verzamelen van de gegevens. In deze commissie enquêteren we voornamelijk vrijdagavondactiviteiten en reizen. We kunnen echter ook helpen met het maken van enquêtes voor profielwerkstukken of voor het personeel.

foto 1
Als je dus een enquête wilt hebben over iets neem dan contact op met Nico van Diepen via het emailadres adminspectra@stmichaelcollege.nl. Als je de enquête nu wilt invullen kan je naar de site, inloggen via het leerlingenportaal en dan naar vrijdagavondactiviteiten (zie eerste foto hiernaast). Je kunt ook in het leerlingenportaal naar home en dan staat het bovenaan (zie foto 2 hieronder). Onderaan de tekst staat ook een link om je mening te geven.


foto 2

De enquêtecommissie is momenteel ook nog opzoek naar een paar nieuwe leden uit klas 2 of 3. Lijkt het jou leuk om enquêtes te maken en te zien wat de school te zeggen heeft? Hou je van het verwerken en presenteren van gegevens? Dan is deze commissie iets voor jou!


Lucas van de Weijer,
Voorzitter enquêtecommissie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten