zondag 11 december 2016

De Lama's recensie: Wat heb je allemaal gemist?

Recensie van het optreden van De Lama’s

Vrijdag 25 november was het weer zover; een nieuw optreden van De Lama’s! Vijf dappere docenten René van Oostveen, Anneke Stam, Reinier van Koppen, Bas de Gier, Roeland Helfensteijn én gastspeler Nico van Diepen lieten zich in diverse sketches van hun grappigste kant zien op een prachtig podium. Het was weer een onvergetelijke avond!

Degenen die er niet bij waren hebben veel gemist! Degenen die er wél bij waren weten bijvoorbeeld dat er in het lokaal van Walter Reesen allerlei vreemde dingen gebeuren…. Zij weten nu alles over het privéleven van Anneke Stam en dat zij van LOL en OLIEBOL houdt. Maar waarom wilde Nico van Diepen liever een date met Walter Reese dan met Gordon? En waarom dacht hij dat Sneeuwwitje een echoput was? Bij de Lama’s krijg je ook te horen wat je vooral níet moet zeggen tijdens een sollicitatiegesprek op school en misschien nog belangrijker, hoe je een leerling absoluut níet de klas uit moet sturen!

Het is niet moeilijk voor deze mensen om met weinig attributen een spannende show op te voeren. Een lijk, zwaard, zitzak en reddingsboot zijn kennelijk al genoeg om mensen buikpijn van het lachen te bezorgen.
Ter afsluiting hadden de Lama’s een mooie muzikale uitsmijter. Het was dus wederom een geslaagde avond…

Na de Lama’s was er een optreden van Jacob Spoelstra, van de Comedy Train. Hij was echter even bang dat het optreden vóór de pauze leuker zou zijn dan na de pauze, maar ook hij wist een leuke show op te voeren! Hij kon zich uitstekend meten aan het niveau van de docenten.

Volgend jaar hopen we jullie allemaal terug te zien, want deze Lama’s verdienen een groter podium en een groter publiek!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten