zondag 11 december 2016

Introductie

Hoi allemaal! 
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen dus dat betekent dat de redactie van de schoolkrant weer aan de slag gaat. Het zal dit jaar vast niet helemaal hetzelfde zijn als vorig jaar, maar nog steeds komt ongeveer elke 2/3 maanden een online krant uit via blogspot.nl. 
De schoolkrant heeft een aantal doelen: Ten eerste is het een leuke manier om de rest van de school te leren kennen. De redactie bestaat uit mensen van verschillende jaarlagen en in de krant zelf zie je soms iets voorbijkomen van medeleerlingen die je misschien (nog) niet kent! Daarbij is het ook de bedoeling om de kloof tussen docenten en leerlingen een beetje te verkleinen, want zij zijn ook mensen! Docenten maken ook weleens dingen mee in hun leven ;-). Als laatste is de schoolkrant natuurlijk bedoeld om lezers te vermaken en school een beetje leuker te maken!

Als je verder nog tips/opmerkingen/ideeën hebt, laat het weten door onderaan de pagina een reactie achter te laten of mail naar schoolkrant@stmichaelcollege.nl! Bovendien is iedereen welkom in de redactie, dus ook eventuele aanmeldingen kan je via dat adres opsturen.

Veel leesplezier!

Groetjes,

De redactie van de schoolkrant



Geen opmerkingen:

Een reactie posten